lørdag 13. desember 2008

Rot og pepperkaker

Vi rydder og rydder i heimen (tar det aldri slutt?), og det har dukket frem fra glemselen en pose som inneholder noen garnnøster samt to poser som også inneholder garnnøster. Jeg lurer på hva planen var da jeg la nøster i tre forskjellige poser og puttet to av posene i den tredje. *koko*

Løst i posene ligger også noen sånne magebelter som følger med garnnøster, på dem står det Peer Gynt, Karisma, Mor Aase, BabyUll og Peliza. Sistnevnte er lett å identfisere. Babyullen husker jeg fargen på, så de nøstene klarer jeg også å identfisere. Men så er det diverse Peer Gynt, Karisma og Mor Aase. Hvordan i all verden vet man hva som er hva? Jeg har prøvd det opplagte, å sjekke oppskriftene som lå i posene og huske hva jeg har strikket med de aktuelle fargene. No chance. Oppskriftene skaper bare ytterligere forvirring, da de foreslår Treskogarn eller Tvinngarn.

Det foreløpige resultatet er at jeg har tre (tomme) poser og en haug med garn i sofaen bak meg, og nå bruker tiden på viktigere ting som f.eks. pc'en. Og knasker pepperkaker som vi har bakt i store mengder i dag. Siden det er første gang jeg har laget pepperkakedeigen selv prøver jeg å glemme hvor mye av oppskriften som var sukker og sirup mens jeg knasker nokså lykkelig videre og søker råd for garnrot i den virtuelle verden. :)